Maranatha (+16)

Afdrukken PDF

Informatie

Jeugdvereniging Maranatha heeft op dit moment leden in de leeftijd vanaf 16 jaar. Als leden en bezoekers van Maranatha zijn alle doopleden vanaf 16 jaar uit onze gemeente van harte welkom, en natuurlijk ook hun vrienden/vriendinnen uit naburige gemeenten.

Het doel van de vereniging is een verantwoorde besteding te bieden op zaterdagavond aan de jongeren van onze gemeente. Samen willen we in de eerste plaats nadenken en spreken over God en Zijn Woord. Dit doen we door het lezen, bespreken en bestuderen van Bijbelgedeeltes en het behandelen van allerhande onderwerpen die interessant en nuttig zijn om over na te denken. Regelmatig nodigen we sprekers uit. Heel belangrijk op onze JV is het versterken van de onderlinge band tussen de jongeren van onze gemeente. We doen veel samen, organiseren ook een en ander en zoeken vooral gezelligheid in de activiteiten en de onderlinge ontmoeting.

Leden van Maranatha dragen actief bij aan de vereniging. Dat kan door het houden van een inleiding, het regelen van het ontspannende deel van een avond of bijvoorbeeld het organiseren van een avondje uit.

Ontmoeting

De pauze is altijd lang en biedt ruimschoots de gelegenheid om met je vrienden/vriendinnen bij te praten! Uiteraard is er dan koffie (of fris) met koek. Rond 10 uur eindigen we. Vaak is er dan nog wat fris en chips/nootjes en kan er nog even gezellig nagepraat worden.

Activiteiten

We organiseren ieder jaar een reuzegezellig dagje uit, een avondje BBQ, een strand- of stadswandeling, een maaltijd, spelletjesavonden of een thuisavond (bij elkaar), eigenlijk teveel om op te noemen!

Waarom Maranatha?

Bij de oprichting is gekozen voor deze naam. De naam wijst heen op de wederkomst van de Heere Jezus. Het is de uitroep van de vroege kerk om elkaar te troosten met de wetenschap dat de Heere komt. De vereniging wil hiermee uitdrukken dat haar doel ligt in het toerusten van jongelui in het licht van deze wetenschap.

Contact

Het e-mailadres van de vereniging is:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Natuurlijk kunt u de leidinggevenden ook bellen. De telefoonnummers vindt u in de gemeentegids.

Agenda

Klik hier voor de actuele agenda

Nieuws

U bent hier:   HomeJeugdverenigingMaranatha (+16)
| + -