Over onze jeugdverenigingen

Afdrukken PDF

 

Welkom op de informatiepagina van de jeugdvereniging van de Gereformeerde Gemeente van Kootwijkerbroek. Op deze pagina nemen we je graag mee in de sfeer van onze vereniging, waarbij we jou alvast van harte uitnodigen om de verenigingsavonden te bezoeken!

Voor wie?

De jeugdvereniging is er speciaal voor alle jongeren van 12 tot ongeveer 20 jaar die lid zijn van onze gemeente. Ook jullie vrienden zijn van harte welkom.

Om geen heel grote groepen te krijgen én om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw interesses, zijn er nu drie leeftijdsgroepen: Ruth (12+), Jonathan (14+) en Maranatha (16+).

De leeftijden zijn geen heel strikte grens. Heb je vrienden of bekenden in een groep waarvoor je zelf officieel te jong of te oud bent? Kom gerust naar de groep waar jij je thuis kunt voelen!

Door wie?

De groepen worden geleid door enthousiaste leiders die jou graag een nuttige en gezellige zaterdagavond bezorgen. Daarbij worden ze geholpen door de leden van de vereniging.

Wat gebeurt er?

Jeugdvereniging betekent voor ons dat we bij elkaar komen voor drie belangrijke dingen:

Bezinning: samen nadenken over Bijbelse en maatschappelijke onderwerpen;
Ontmoeting: jongeren van jouw leeftijd en van dezelfde gemeente ontmoeten en zo nieuwe vrienden opdoen;
Ontspanning: groepsspellen (quizzen, sjoelen, e.d.), creatieve avonden en muziek.

Behalve de gewone verenigingsavonden, kunnen we ook met elkaar een middag of avond naar een concert, hervormingsavond of naar één van onze leden thuis. Afsluiting van het seizoen met een gezellige dag uit is inmiddels een vaste gewoonte.

Waar en wanneer?

In één van de zalen van de kerk. We komen één keer in de twee weken bij elkaar op zaterdagavond, in de periode van half september tot juni. Soms zijn we ook bij één van de leden.
Voor de precieze planning kun je kijken op de pagina van jouw vereniging, daar vind je de agenda.

Waarom?

Vind je het fijn om contacten te hebben met leeftijdsgenoten uit dezelfde gemeente? Of zoek je een zinvolle en ontspannen besteding voor de zaterdagavond? Dan is de JV er voor jou.
Niet verplicht, maar de moeite waard!

Je ouders!

Wil je naar de jeugdvereniging? Voor een keertje, of regelmatig? Altijd goed om eens met je ouders te bespreken wat zij daarvan vinden!

 

JV (n)iets voor jou? Van harte welkom, ook als je aarzelt en toch eens bij een avond wilt zijn!
Je vrienden zijn net zo welkom als jij, en op JV maak je vast nog nieuwe vrienden!

Nieuws

U bent hier:   HomeJeugdverenigingInformatie
| + -