Nieuwbouw

Bekijk de bouwupdate

Update 23 september 2023

In de afgelopen week zijn de voorbereiden getroffen om de starten met het bouwen van de muren. Zo is de steiger opgebouwd en zijn de profielen gesteld. De werkzaamheden aan de constructie zijn afgerond en bovenin de kerk is de vloer aangebracht.

Update 16 september 2023

In de afgelopen week is de verdere staalconstructie geplaatst. Hiermee zijn de werkzaamheden aan de constructie grotendeels afgerond. Ook de noodconstructie is inmiddels verwijderd.

Update 8 september 2023

Deze week is er gestart met het plaatsen van de staalconstructie. De contouren van het gebouw worden zo al goed zichtbaar.

Update 2 september 2023

Na een periode van vakantie zijn de werkzaamheden weer hervat. Boven de zalen is het dak deels vervangen en verlengd, zodat er één geheel ontstaat. Het dak boven de galerij aan de kant van de zalen is gesloten. Boven beide galerijen is een zolder aangebracht. Tenslotte is een start gemaakt met de isolatie van de binnenzijde van beide galerijen.

Vanaf nu volgt er wekelijks weer een nieuwe update.

Update 21 juli 2023

De vloer van de kerkzaal is in de afgelopen week gestort. Ook de eerste laag van het podium is gestort.

In de komende weken liggen de werkzaamheden stil en volgen er geen updates van de bouw. Zodra de werkzaamheden hervat worden, volgt er wekelijks weer een update. 

Update 15 juli

De voorbereidingen voor het storten van de vloer van de kerkzaal zijn getroffen.

Update 8 juli 2023

Aan de voor- en achterzijde van de kerk is de betonvloer gestort.

Update 1 juli 2023

De fundering aan de voor- en achterzijde van de kerk zijn geïsoleerd zodat er binnenkort gestart kan worden met het storten van de betonvloer.

Update 24 juni 2023

De fundering is gestort, de drainage wordt ingegraven en het zand is verder aangevuld. De nieuwbouwwerkzaamheden lopen gestaag door.

Update 17 juni 2023

De gevel aan de achterzijde is verwijderd. Verder wordt er gewerkt aan de fundering voor de nieuwe hal aan de achterzijde van de kerk en de consistorie.