Nieuwbouw

Bekijk de bouwupdate

Update 8 juni

De laatste update! De laatste puntjes worden op de i gezet en alles wordt schoongemaakt zodat D.V. zondag 16 juni de eerste dienst kan gaan plaatsvinden. Op zaterdag 15 juni krijgt u tussen 10:00 en 16:00 uur de gelegenheid kom het kerkgebouw te bezichtigen.

Update 1 juni 2024

De werkzaamheden naderen z’n voltooiing. Door het hele kerkgebouw wordt gewerkt aan de afwerking, zodat er binnenkort gestart kan worden met de schoonmaakwerkzaamheden.

Update 25 mei 2024

Binnen en buiten de kerk wordt er door vrijwilligers en aannemers gewerkt aan de afwerking van het gebouw. Het laatste deel van het straatwerk wordt afgerond, er wordt geschilderd en het interieur van de consistorie wordt geplaatst.

Update 18 mei 2024

Ruim een jaar na de start van de verbouw nadert de voltooiing. In en rond het gebouw wordt er gewerkt aan de afwerking. Zo is een groot deel van het straatwerk klaar, wordt er gewerkt aan het laatste tegelwerk en worden ook de banken op de benedenverdieping geplaatst.

Update 11 mei 2024

In de afgelopen week is de buitenruimte verder ingericht. In de kerkzaal is de vloer betegeld. Daarnaast is de preekstoel geplaatst en zijn de eerste psalmborden opgehangen.

Update 4 mei 2024

De buitenruimte wordt ingericht en de kerkzaal is geschilderd en voorzien van nieuwe deuren. In de hallen wordt nog gewerkt aan het schilderwerk.

Update 27 april 2024

In de afgelopen week is er weer veel gebeurd: zo is er gewerkt aan de inrichting van het buitenterrein, is er begonnen aan het tegelwerk van de vloer van de kerkzaal en de plafonds onder de gallerijen zijn in de juiste kleur gespoten.

Update 20 april 2024

Met het ophangen van de lampen en het plaatsen van de banken op de gallerijen krijgt de uiteindelijke kerkzaal steeds meer vorm. In en rond de kerk wordt er gewerkt aan de afwerking. In de komende week worden de muren en plafonds onder de gallerijen gespoten.

Update 13 april 2024

In de afgelopen week werd er verder gewerkt aan de afwerking van de gallerijen, zodat vandaag door veel vrijwilligers de banken op z’n plaats gezet konden worden. Verder werden er in de afgelopen week onder andere verder gewerkt aan het aftimmeren, het installatiewerk, de trappen, de plafonds in de hallen en werd het plafond boven de preekstoel gespoten.

Update 6 april 2024

Deze week werden de geluiddempende plafonddelen gemonteerd, werd de balustrade voorzien van betimmering, werden de eerste trappen geplaatst en werd er verder gewerkt aan de afwerking van de vloeren van de gallerijen.